Afveje: Maraton, løb og triatlon

Kom i form… igen

De seneste par år er jeg desværre kommet på afveje. Jeg gik fra at være triatlet til at løbe maraton under fire timer, til at gennemføre så mange maraton som muligt, hvilket førte til meget dårligere kost (startende med slik og kage under løbene) til elendige fast food burgere og spise pølser når jeg er alene hjemme.

Hvor jeg godt nok fik gennemført 111 maraton under fire timer i 2018 og med en periode med vægttab og også de hurtigste maraton siden 2011, så sluttede året med øget vægt igen.

Kom i form igen

Jeg er grebet af at løbe mange maraton og i mange forskellige lande; men jeg er træt af min manglende form og kondition.

Jeg vil i form… igen?

Det første man så tænker er; hvornår er jeg det? Det skal være et målbart mål ellers vil det ikke lykkedes. Desværre har jeg ingen ide til at kunne sige: Nu er jeg i form. Hjælp!

Jeg har lidt af gå efter:
Jeg skal kunne løbe et maraton under 3 timer og 30 minutter – og jeg skal også gennemføre en Ironman triatlon; men at være i form er ikke det.

Der må være noget med mindre lår og større arme (mere kraft i overkroppen). Hvordan det skal lykkedes og hvordan det skal måles er komplet uafklaret; men jeg skal!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *