Afveje: Maraton, løb og triatlon

Det skal løbes væk

Efter min brutale weekend med Brocken-Marathon lørdag med efterfølgende 6-7 timers bilkørsel til München; München Marathon søndag efterfulgt af cirka 11 timer i bil har mine ben været helt smadrede.

Jeg har i to dage intet lavet andet end at have ondt i mine ben; men i dag stod den igen på maraton, kun 45 minutter væk, så jeg kørte af sted og stillede til start.

Maraton med Schwip Schwap

Hele dagen værkede mine ben, det kunne ikke lide løbet. Enhver stigning og fald var meget tydelige i benmusklerne og jeg måtte gå mange gange, fordi jeg var for træt op af bakkerne.. og det gjorde for ondt til at løbe ned.

Det lykkedes mig dog at komme igennem, og endda under 4 timer. Og efterfølgende har mine ben ikke smertet så meget, dog mere er de mere trætte igen.

Jeg stillede kun til start – og fuldførte – fordi Peter havde lovet, at der ville være kold Schwip Schwap efter mit maraton, og det var der 🙂 To endda 😀

Så det skal løbes væk!

Desværre var jeg igen i dag meget tæt på, at blive påkørt under løbet på Thurø. En af de offentlige busser valgte at overhale mig imens jeg var ved at løbe forbi far søn i modsatte side af vejen, der er så smal at den er blevet énsporet og bilrene skal trække ud over den brede stiplede linje, når de skal passere hinanden.

Nu  er det bare sådan, at en bus er en del bredere end de fleste personbiler i Danmark, så der var meget lille afstand mellem mig og bussen på anden ene side – og jeg gætter de cyklende far og søn på den anden side af vejen.

I Odense valgte en billist at stikke af efter, at førere havde påkørt en knallert.

RelatedPost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *